Ylellä Leevin kanssa 30.6.2015

Tapasin Leevi Kokon kanssa Ylellä. Keskustelimme kuinka Ylellä tällä hetkellä seurataan asiakaskokemusta. Leevi näytti heidän rakentamaa asiakaskuuntelun ns. rullaavaa ohjelmaa, jonka avulla he pystyvät seuraamaan mm. saatuja palautteita asiakkailta sukupuoli- ja ikäjakaumalla sekä eri ohjelmakategorioiden kautta. Olin aivan ”liekeissä” Leevin tavoitteena on saada tuloksia myös avoimeksi kaikelle kansalle. – Loistavaa!
Mitä siis Leevi totesi projektistamme: ”kaikki mikä edesauttaa suomalaisia yrityksiä paremmin ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja saadaan asiakkaiden tarpeet bisneksen ymmärrykseen, niin sellaisia projekteja tarvitaan. On todella hienoa tulla mukaan tämän projektin verkostoon. Projektin onnistuminen ei ainakaan jää kunnianhimosta kiinni.”
Kuvassa Leevi Kokko ja Tuija Koskimäki