Pia Hautamäki

Pia Hautamäki, KTM, HTK
– Customer On Board vieraskynäilijä

B2B myynnin ammattilainen melkein 20 vuoden ajalta. Kokemusta myös myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta ja kannukset valmennus- ja konsultointibisneksestä, itse sekä konsultoiden, valmentaen ja myyden. Nyt luo uraa korkeakoulumaailmassa, tutkijana ja opettajana Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Sielu sykkii asiakkaille ja asiakkaiden ymmärtämiselle B2B kohtaamisissa, digisti tai F2F ja tätä tietämystä jalkauttaa arjessa suomalaisille yrityksille ja tulevaisuuden myynnin tekijöille eli Haaga-Heliasta valmistuville myyntityön tradenomeille (lue lisää myyntityön tradenomien koulutusohjelmasta: http://www.haaga-helia.fi/fi/koulutus/ammattikorkeakoulututkinnot/myyntityon-koulutus-tradenomi?userLang=fi).
Kirjoittaa väitöskirjaa Vaasan yliopiston johtamisen laitokselle asiakasodotuksia täyttävästä myynnin johtamisesta. Tutkii, konsultoi ja valmentaa.

Ota yhteyttä: pia.hautamaki@haaga-helia.fi tai seuraa Twitterin kautta: @PiaHautamaki